CITY Biludlejning - lejebetingelser

   

Lejemålet omfatter kun det i kontrakten nævnte tidsrum og kontraktforholdet mellem parterne udløber ved kontraktens påførte klokkeslæt og kan kun forlænges ved en ny kontrakts oprettelse (se Straffelovens § 293) .

Lejeren er erstatningspligtig for de tab, udlejeren påføres ved overtrædelse af afleveringstidspunktet. Udlejeren har tegnet lovpligtig forsikring ifølge justitsministeriets bestemmelser.

Selvrisiko
Der er altid - også for hændelige skader - en selvrisiko for lejeren.

Lejeren hæfter med op til kr. 15.000,- for kaskoskader, og op til kr. 10.000,- på ansvarsskader.  Ved tegning af ekstraforsikring på kr. 150,- pr. dag reduceres selvrisikoen på kaskoforsikringen til kr. 4.200,-. Forsikring på kr. 150,- er obligatorisk.

Lejeren hæfter endvidere for enhver skade, der ikke dækkes af forsikringen, herunder eventuelle regreskrav fra forsikringsselskabet. Eventuelle udgifter til transport, værkstedsregninger, hotelophold eller lignende, på grund af uheld under udlejningen, er udlejeren uvedkommende, indtil der er anerkendt af udlejeren.

Lejeren er gjort bekendt med love og bestemmelser for udlejningskøretøjet.

Lejeren erklærer at have modtaget køretøjet uden beskadigelser, skrammer eller lignende. Findes sådanne, skal de være indtegnet ved kontraktens underskrift.

Lejeren må ikke: Benytte motorkøretøjet til taxikørsel el.lign. Motorkøretøjet må heller ikke benyttes til ulovlig transport (smugleri el. lign.), ej heller til slæbning af andre køretøjer eller befordring af dyr. Motorkøretøjet må kun føres af lejer eller dennes ansatte. Kun ved særlig påtegning af kontrakten må køretøjet føres ud over Danmarks grænser.

Speedometer og kilometertæller er plomberet. Brydes disse sker der omgående politianmeldelse, og det deponerede beløb tilfalder udlejer. Lejeren erklærer ved modtagelsen af motorkøretøjet at have afprøvet bremser, lygter og signalapparater, og disse er i forskriftsmæssig orden indenfor motorlovens bestemmelser og de dertil hørende bekendtgørelser.

For udeblivelse fra det i kontrakten fastsatte afleveringstidspunkt, pålægges der et beløb på kr. 1.000,- pr. påbegyndt døgn.

Efter nævnte åbningstider: Aflever nøglen i nøglerøret ved døren til kontoret. Afregn næste dag eller senere. Såfremt bilen afleveres efter åbningstid, overgår risikoen for bilen først til udlejer, når udlejer/en af dennes ansatte har fået nøglen i hænde ved kontorets åbningstid.
Husk at aflevere tændingsnøglen.

Glemte sager i vognen erstattes ikke.

Priser
Alle priser er ekskl. brændstof. Manglende brændstof ved aflevering pålægges et gebyr på DKK 200.00. Alle køretøjer er optankede ved afhentning.
Depositum erlægges forud, beregnet ud fra hver tur.

Depositum afregnes enten ved personlig fremøde i vor åbningstid på kontoret, eller ved overførelse til Jeres konto senest først kommende fredag, efter endt lejeperiode.

Lejeperioden er fra kl. 08:00 til følgende morgen kl. 07:00.

Ved grov misligholdelse i lejeperioden, så som rygning eller dyr i bilen opkræves der DKK 1.500.00 for rengøring. Dette er alene udlejer, der afgør, om der er misligholdelse.

Kørekort
Alle køretøjer kan føres med lille kørekort, dog undtaget lastbiler over 3.500 kg.

Aflevering
Ved aflevering efter lukketid:
- Aflås køretøjet
- Læg nøglen i nøglerøret ved kontoret
- Afregn senere

Rasmus Bach Andreasen
 
 

Lej bil med erhvervsaftale

City Biludlejning - leasingbiler til dine behov

Biltyper - lej bil i alle størrelser

Flyt selv service - lej flyttebil/varevogn

Vi laver skræddersyede leasingsaftaler med alle former for virksomheder med lille eller stort behov for billeje i Danmark. Med en erhvervsaftale fra City Biludlejning er du sikker på, at dit firmas behov for billeje bliver dækket, da vi tilbyder fleksible løsninger på biludlejning, i det vi laver et skræddersyet tilbud til din virksomhed. Vi har landsdækkende levering

Læs mere om vores leasingaftaler og kontakt os om en erhvervsaftale på billeje. Alle vores biler leveres klargjorte og serviceret - eventuelt med dine reklamer på!
Har du brug for at leje bil i en længere eller kortere periode, har vi mange attraktive tilbud på billeasing. Du får en leasingbil, som passer dine behov og dit budget.

Vi har konkurrencedygtigt priser på korttidsleasing og finder gerne en stærk pris på langtidsudlejning også måske endda med forkøbsret hvis det skulle blive aktuelt. Alle vores leasingbiler kan leveres med kort varsel - ikke blot i Viborg men i hele Danmark.
Hos City Biludlejning dækker vi alle behov for billeje. Vil du have en "almindelig" lejebil, kan du leje personbiler i mange størrelser. Se oversigt over personbiler her. Har du brug for mere plads, hvis du f.eks. skal på ferie med hele familien, har vi også Minibusser. Se og lej MPV/minibusser her. Har du brug for et større køretøj, har vi varevogne/varebiler og lastbiler/flyttebiler, som passer til dit behov.

Du kan leje en bil en dag, en uge og vi tilbyder også månedsleje.

Flyt selv med City Biludlejning. Vi har alt, du skal bruge, når du skal flytte. Du kan leje varevogne og flyttebiler i alle størrelser, se alle modeller her. Vi har også det nødvendige flytteudstyr som du kan leje så flyttearbejdet bliver lettere og mere sikkert. Du kan få flyttetæpper i ekstra slidstærkt materiale. Har du brug for endnu mere flyttehjælp, kan du også leje sækkevogne.

 

City Biludlejning | Livøvej 7 | 8800 Viborg | Tlf. 8662 0040 | info@citybiludlejning.dk | www.citybiludlejning.dk