Reserver din bil i dag!

Vælg biltype
Venligst udfyld alle krævede felter.

Tak for din forespørgsel.

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt med en bekræftelse på den ønskede bil. Har du spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. 8662 4000.

Din forespørgsel

Venligst tjek din forespørgsel

Personlige informationer
Nyheder

Flyttebiler du selv kan køre

Flyt selv med City Biludlejning. Vi har alt, du skal bruge, når du skal flytte. Du kan leje varevogne og flyttebiler i mange størrelser. Vi har også det nødvendige flytteudstyr, som du kan leje, så flyttearbejdet bliver lettere og mere sikkert. Du kan få flyttetæpper i ekstra slidstærkt materiale. Har du brug for endnu mere flyttehjælp, kan du også leje sækkevogne.

Der er rigtig stor efterspørgsel på flyttebiler i weekenderne, så vi anbefaler at reservere disse i god tid.

Læs mere

City Biludlejning støtter Team Rynkeby 2017

City Biludlejning støtter velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby, der hvert år cykler til Paris til fordel for børn med kræft og deres familier.

Når 1.750 motionscykelryttere og 450 hjælpere fra Danmark, Sverige, Norge, Finland, Færøerne og Island i morgen sætter kursen mod Paris til fordel for kampen mod børnekræft, er det med støtte fra City Biludlejning.

Læs mere

Lej bil med erhvervsaftale

Vi laver skræddersyede leasingsaftaler med alle former for virksomheder med lille eller stort behov for billeje i Danmark. Med en erhvervsaftale fra City Biludlejning er du sikker på, at dit firmas behov for billeje bliver dækket, da vi tilbyder fleksible løsninger på biludlejning, i det vi laver et skræddersyet tilbud til din virksomhed. Vi har landsdækkende levering

Læs mere om vores leasingaftaler og kontakt os om en erhvervsaftale på billeje. Alle vores biler leveres klargjorte og serviceret – eventuelt med dine reklamer på!

Læs mere